Annesini en iyi tanıyanlar kazanacak

Asus, 9-10-11 Mayıs tarihleri arasında Bağdat Caddesi’ndeki Vatan Bilgisayar önünde özel bir Anneler Günü etkinliği düzenliyor.

Etkinlikte Asus telefon kulübesinde Fonepad 7 ile düzenlenen soru-cevap yarışmasına katılanlardan annesini en iyi tanıyanlar hediyeler kazanacak. Asus bu özel etkinliğe anneleriyle birlikte katılanların fotoğraflarını çekerek, Fonepad 7 magnet çerçevesinde onlara hediye edecek. Annesi uzakta olan ve onlara fotoğraflarını göndermek isteyenler de bunları kartpostal olarak bastırıp Asus posta kutusuna atarak annelerine ulaşmasını sağlayabilecek. Asus’un 3 günlük etkinliğinde her gün sonunda belirlenen bir kazanan sürpriz hediyeler kazanacak.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil