Antep fıstıklı kızartma hamur

Mamzemeler
450 gr un
150 gr yoğurt
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 paket kabartma tozu
2 yumurta
Tuz
File Antep fıstığı
Kızartmak için:
Zeytinyağı

Hazırlanışı:
Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Ortasını havuz şeklinde açıp yoğurt, ayçiçek yağı, kabartma tozu, yumurtalar ve tuzu ekleyip karıştırın. Yumuşak kıvamlı bir hamur hazırlayın. File Antep fıstığını ekleyip tekrar yoğurun. Hamuru hafif un serpilmiş bir zeminde yarım cm kalınlığında açın. Kare parçalar şeklinde kesin. Zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Hamurları ekleyip kızartın. Yağının süzülmesi için kağıt havlunun üzerine alın. Sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil