Antioksidan kış çorbası

Antioksidan kış çorbası tarifi

Prodüksiyon: Aytaç Özkardaş Gozzi
Fotoğraf: Ozan Kutsal

Malzemeler:
3 siyah havuç
1 pancar
1 ince dilim şalgam
1 çay kaşığı taze zencefil
1 orta boy beyaz turp
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
Tuz, karabiber.

Hazırlanışı:
Siyah havuç, pancar, şalgam, zencefil ve turpu soyun. Ardından küp şeklinde doğrayın. Sebzeleri, üzerlerini 2 parmak geçecek kadar suda iyice yumuşayıncaya
dek haşlayın. Ardından hepsini el blender’ı yardımı ile pürüssüz hale getirin. Yoğun kıvamlı elde ettiğiniz çorbanıza arzunuza göre bir bardak kaynar su ilave edin. Çorbanız sıcakken iki kaşık süzme yoğurt karıştırın. Tuz ve karabiber ile çeşnilendirin.

* EvBahçe dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil