Armutlu tavuk salatası

Bu lezzet uzun süre aklınızdan silinmeyecek...

Tavuk göğüslerini bir tencereye koyup üzerini kapatacak kadar su doldurun ve haşlayın. Haşlanan tavukları tencereden alıp, soğumaya bırakın. Armudu soyup, uzunlamasına ikiye kesin ve çekirdeklerini çıkarın. Bir tencereye bir bardak su ile beyaz şarabı koyup kaynatın. Armutları bu suda hafif yumuşayana kadar haşlayın. Ardından süzün ve ufak küpler halinde doğrayın. Soğumaya bıraktığınız tavukları lif lif olacak şekilde parçalayın. Tuz, karabiber ve kimyonla tatlandırın. Mayonezi ilave edip, mutfak robotunda ezin. Son olarak armut, ceviz içi ve yaban mersinini ekleyin. Kızarmış ekmekle birlikte servis edebilirisiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil