Aşk ve intikam çemberi

Su ve Ateş'in kamera arkasına sızdık!

Yılın merakla beklenen yapımlarından ‘Su ve Ateş’, bugün vizyona giriyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Yasemin Allen’ın paylaştığı filmin kamera arkasına sızdık. Filmin oyuncularından o çok özel ‘an’ları dinledik.
Özcan Deniz’in yönetmenliğini üstlendiği üçüncü filmi ‘Su ve Ateş’, bu ay beyazperdede izleyiciyle buluşuyor. Londra, İstanbul ve Ege kıyılarında çekimleri tamamlanan filmde Özcan Deniz’e; Yasemin Allen, Pelin Akil, Burçin Birben eşlik ediyor. Aşk ve intikam çemberinde geçen film seyirciye ‘Bir aşk bir şehir bir erkeği ne kadar değiştirir?’ sorusunu sormaya hazırlanıyor. Kaderinden kaçarken aşka tutulan bir adamın hikayesini konu alan film, tutkulu bir aşkın altüst ettiği hayatları ve bu hayatların nasıl dağıldığını anlatıyor. Film; İngiltere-Türkiye hattında gelişen bir aşkın hikayesiyle birlikte Türkiye’nin feodal yapısına da farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil