Badem

Tarifi
• 1 kap kabuklarından ayrılmış ve
kavrulmamış çiğ badem
• 2-3 bardak içme suyu
• Süzmek için temiz tülbent

Bir kap bademi bir gece içme suyunda bekletin. Sabah bademlerin suyunu süzün ve blender’a atın. 2-3 bardak su ekleyin. Bademin posasını tülbent yardımıyla süzerek ayırın. Buzdolabında 3-4 gün taze olarak muhafaza edebilirsiniz.Ödemi azaltır, kasların güçlenmesini sağlar, karın bölgesinde biriken yağların atılmasını kolaylaştırır.

Besin değeri tablosu
Kalsiyum, fosfor , B1-B2 vitamini, pantotenik asit.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil