Bahar pilavı

Lezzetli mi lezzetli bir pilav önerisi...

Malzemeler
1 su bardağı basmati pirinç
2 su bardağı sıcak su
4 taze soğan
Çeyrek demet maydanoz
Çeyrek demet dereotu
350 gr parça dana eti
2 yemek kaşığı tereyağı
Tuz

Hazırlanışı:
Pirinci tencerede tereyağıyla kavurun. Üzerine sıcak su ve tuzu ekleyip karıştırın. Kapağını kapatıp kısık ateşte 15 dakika pişirin. Pilav demlendikten ocaktan alın. Pişirdiğiniz dana etini ince kıyılmış taze soğan, dereotu ve maydanozla birlikte ekleyip karıştırın ve servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil