Bahçıvan kebabı

Bahçıvan kebabı tarifi

Malzemeler
900 gr dana kürek eti
60 gr tereyağı
25 arpacık soğan
150 gr taze fasulye
200 gr kabak
50 gr iç bezelye
2 dolmalık yeşil biber
2 domates
1 demet dereotu
1.5 su bardağı su
Tuz

Hazırlanışı:
Tereyağını tencereye alın. İri parçalar şeklinde doğranmış eti ilave ederek pişirin. Kabuklarını soyup küçük küpler şeklinde doğranmış domatesleri, kılçıkları temizlenip ortadan ikiye kesilmiş fasulyeleri, halka doğranmış biberi, suyu, yarım parmak kalınlığında ve boyutunda doğranmış kabakları, bezelyeyi ve tuzu ekleyip etler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Ocaktan almadan önce kıyılmış dereotunu ekleyin. Sıcak servis yapın.

* Tarif Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil