Balkabağı püresi

12. aydan itibaren

Malzemeler
1-2 parça yağsız kuzu veya dana eti (ceviz büyüklüğünde)
1 adet küçük boy havuç
1 çay kaşığı pirinç
1 çay kaşığı sarı mercimek
1 parça balkabağı (portakal büyüklüğünde)
1 tatlı kaşığı labne peyniri
su

Hazırlanışı
Eti, havucu, pirinci, mercimeği ve balkabağını tencereye aktarın. Üzerini örtecek kadar su ilave edin. Etler iyice pişince ocaktan alın. Labne ile birlikte püre haline getirin. 


Utangaç mı ilgisiz mi? Utangaç bir erkeği anlamanın 24 yolu Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Kader matrisi numaraları ne anlatır? Uyumluluğa nasıl bakılır? IMDb’nin zirvesindeki 30 efsane yabancı dizi Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon Leyla'nın takılarını bulduk!