Bamya yahnisi

Akşam yemeği için sağlıklı bir öneri...

Malzemeler
400 gr kemiksiz kuzu kol eti
1 kg küçük boy bamya
20 arpacık soğan
3 olgun domates
2 dal taze kişniş
5-6 diş sarımsak
1 limonun suyu
2 su bardağı tavuk suyu
Ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:
Eti küçük parçalar şeklinde doğrayın. Bir miktar ayçiçek yağını tencerede ısıtıp etleri kavurun. Bamyaların baş kısımlarını külah şeklinde kesip temizleyin. Arpacık soğan, kişniş ve sarımsağı ince doğrayın. Domatesleri küp şeklinde doğrayın. Tencereye sırasıyla arpacık soğan, bamya, domates, kişniş ve sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin. Tavuk suyunu ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Tavuk suyu kaynadıktan sonra kısık ateşte 20 dakika pişirin. Ocaktan almadan önce limon suyunu ekleyip sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil