Barbunya pilaki

Malzemleler
500 gr barbunya
1 soğan
1 havuç
4 diş sarımsak
5 dal maydanoz
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı toz şeker

Hazırlanışı:
Barbunyaları bir gece önceden suda bekletin. Suyunu değiştirip hafifçe yumuşayana kadar haşlayın. Kıyılmış soğan ve sarımsakları zeytinyağında kavurun. Halka doğranmış havucu ve salçayı ilave ederek 1 dakika kavurun. Şeker, tuz ve barbunyaları ekleyerek karıştırın. Üzerini geçecek kadar su ekleyerek 30 dakika orta ateşte pişirin. Kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.

* Tarif Lezzet Dergisi'nden alınmıştır. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil