Barbunya piyazı

Barbunya piyazı tarifi

Malzemeler:
500 gr taze barbunya
1 kırmızı soğan
1 kesme şeker
5-6 kiraz domates
Yarım limonun suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 küçük acı kırmızıbiber
2-3 dal maydanoz
Pul biber
Tuz

Hazırlanışı:
Barbunyayı kesme şeker eklediğiniz suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Domatesleri yıkayıp dörde bölün. Soğanın kabuklarını soyup yarım ay şeklinde ince doğrayın. Maydanozları bol suyla yıkadıktan sonra ince kıyın. Kırmızı biberi küçük parçalara ayırıp tüm malzemeyi bir kasede harmanlayın. Pul biber, tuz ilave edin. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu ekleyip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil