Barbunya piyazı

Barbunya piyazı tarifi

Malzemeler:
500 gr taze barbunya
1 kırmızı soğan
1 kesme şeker
5-6 kiraz domates
Yarım limonun suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 küçük acı kırmızıbiber
2-3 dal maydanoz
Pul biber
Tuz

Hazırlanışı:
Barbunyayı kesme şeker eklediğiniz suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Domatesleri yıkayıp dörde bölün. Soğanın kabuklarını soyup yarım ay şeklinde ince doğrayın. Maydanozları bol suyla yıkadıktan sonra ince kıyın. Kırmızı biberi küçük parçalara ayırıp tüm malzemeyi bir kasede harmanlayın. Pul biber, tuz ilave edin. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu ekleyip servis yapın.

Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı