Barbunya piyazı

Barbunya piyazı tarifi

Malzemeler:
500 gr taze barbunya
1 kırmızı soğan
1 kesme şeker
5-6 kiraz domates
Yarım limonun suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 küçük acı kırmızıbiber
2-3 dal maydanoz
Pul biber
Tuz

Hazırlanışı:
Barbunyayı kesme şeker eklediğiniz suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Domatesleri yıkayıp dörde bölün. Soğanın kabuklarını soyup yarım ay şeklinde ince doğrayın. Maydanozları bol suyla yıkadıktan sonra ince kıyın. Kırmızı biberi küçük parçalara ayırıp tüm malzemeyi bir kasede harmanlayın. Pul biber, tuz ilave edin. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu ekleyip servis yapın.

Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Kader matrisi numaraları ne anlatır? Uyumluluğa nasıl bakılır? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon Leyla'nın takılarını bulduk! Lina İsminin Anlamı Nedir?