Bebekler ve çocuklar için 50 farklı püre tarifi: Vitamini bol, eğlenceli ve sağlıklı

Anneler, bebekleri ek gıdaya geçerken akıllarındaki soru "Bebeğime hergün ne yapabilirim" oluyor. Elele arşivinden bebekler ve çocuklar için vitamini bol, eğlenceli ve sağlıklı 50 püre tarifini sizler için derledik. Bebekleriniz bu tarifle bayılacak!

Bebeğinizin ne zaman, nasıl besleneceği; hangi yiyecekleri ne zaman vereceğiniz konusu oldukça kritiktir. Bu nedenle bebeğinizin beslenme programını ve kullanacağız tarifleri, bebeğinizin gelişimini en iyi bilen kişiyle yani  'doktorunuz'la konuşarak belirleyin.  Bebeklerin ne zaman, ne yiyeceği ya da ne yemeyeceği; hangi yiyeceklerin alerji yapıp yapmayacağı, güvenli olup olmadığı gibi pek çok faktör vardır. Bebek sağlığı için bebeğinizin beslenmesiyle ilgili kararları doktorunuza danışmadan almayın. 

Bu yazıda ise Elele arşivinden bebekler ve çocuklar için püf tariflerini derledik... Bazı püre önerilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Hurmalı muz

Malzemeler

  • 2 adet hurma
  • ½ adet muz
  • 1 tatlı kaşığı toz badem

Hazırlanışı

Hurmaları yumuşayana kadar suda bekletin. Çekirdeklerini çıkartın. Bütün malzemeyi püre haline getirin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil