Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Ali 14 yaşına girdi: İyi ki doğdun ilk göz ağrım, bu dünyayı cennet yaptın bana

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in büyük oğlu Ali 14 yaşına bastı. Korel, çocuğunun doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

"Binbir Gece" dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 2009 yılında evlenmişti. 15 yıllık mutlu evlilikleri devam eden ve Ali, Han, Leyla adında üç çocukları olan ünlü çift, özel hayatlarını gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor.

Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon Leyla'nın takılarını bulduk! MasterChef Esra Tokelli evinin kapılarını ilk kez açtı Uzak Şehir 22. bölümden ilk kareler yayınlandı Yengeç burcu olan ünlüler kimler? Yengeç burcu 30 ünlü