Beyaz çikolatalı pandispanya topları

Beyaz çikolatalı pandispanya topları tarifi

Malzemeler:
200 g beyaz çikolata
25 g tereyağı
1 su bardağı Hindistan cevizi
90 g ufalanmış pandispanya
Üzeri için
Pudra şekeri

Hazırlanışı:
Beyaz çikolatayı küçük parçalar şeklinde kırıp bir cam kaseye alın. Tereyağını ekleyip kaseyi içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirin (çikolatanın bulunduğu kaseye suyun girmemesine dikkat edin). Çikolata ve tereyağını eriyene kadar tahta kaşıkla karıştırın. Kaseyi tencerenin üzerinden alıp karışımı birkaç dakika bekletin. Hindistan cevizinin 2/3’ünü büyük bir kase içine alıp kalanını bir kenara ayırın. Kasede bulunan Hindistan cevizine ufalanmış pandispanya ve eritilmiş çikolatayı ilave edin. Çatalla ezerek karıştırın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Ayırdığınız Hindistan cevizine bulayın. Servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil