Beyaz şarap ve limon soslu kılıç balığı

Beyaz şarap ve limon soslu kılıç balığı tarifi

Malzemeler
1 kg kılıç balığı (4 porsiyona ayrılmış)
3 diş sarımsak
150 ml beyaz şarap
1 limonun suyu ve kabuğu
4 dal taze kekik
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı

Hazırlanışı:
Balıkları beyaz şarap, limon suyu, limon kabuğu, ince kıyılmış sarımsak, taze kekik, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile marine edin. Marine ettiğiniz balıkları 15 dakika bekletin. Ardından fırın tepsisine yağlı kâğıt koyup üzerine balıkları yerleştirin. önceden ısıtılmış 180 derecelik alt-üst modunda fırında isteğe göre 10-15 dakika, renk alana kadar pişirin. Artık ziyafete hazırsınız.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil