Biber, havuç, marul ve kaba yonca

Enerji dolu bu içecekle zinde kalın.

Biber ve havuçtaki doğal şeker enerji verdiği gibi, protein, klorofil, fizyokimyasal, flavonoid, pitostörojen, aynı zamanda mineral ve vitaminler yönünden zengin olan kaba yoncanın acımsı tadını dengeler. Olgun kaba yoncaların suyunu elde edin, çünkü böyle olmayan yoncalar eklem iltihabı gibi bağışıklık sistemi rahatsızlıklarını tetikleyebiliyor.

Tarifi

Bir avuç kaba yonca, yarım marul, Çekirdekleri çıkarılmış ve doğranmış 1 adet kırmızı biber, Doğranmış 4 büyük havuç, yeşil olan üst kısmı ayrılmış.

Tümünü meyve sıkacağı yardımıyla sıkın. Elde ettiğiniz içeceği hızlıca tüketin.

Besin değeri tablosu
Vitaminler B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, K, beta karoten, folik asit, bor, kalsiyum, krom, kobalt, bakır, demir, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, silisyum, sodyum,sülfür, çinko, bioflavonoid, klorofil, fitokimyasallar, fitoöstrojen, doğal amino asitler.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil