Biberiyeli ızgara tavuk

Biberiyeli ızgara tavuk tarifi

Malzemeler:
2 parça piliç göğüs
1 tutam taze biberiye
Zeytinyağı
Mevsim yeşillikleri (kuzu kulağı, ıspanak, roka, göbek)
Limon suyu
1 diş sarımsak
Himalaya deniz tuzu, tane karabiber

Hazırlanışı:
Piliç etini ızgara etmeden önce tuz, karabiber, sarımsak ve taze biberiye ile marine edin. Burada kullanacağınız Himalaya deniz tuzu lezzetli bir tavuk ızgara için önemli. Izgara tavanızı ısıtın, önlü arkalı kısık ateşte tavuğunuzu pişirin. Yanında arzu ettiğiniz mevsim yeşillikleri ile birlikte servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil