Biberli havuç

Malzemeler
2 havuç
1 dolmalık yeşil biber
1 kereviz
1 dolmalık kırmızıbiber
1 soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Sıcak su
2 yemek kaşığı pirinç
Yarım limonun suyu
Yarım demet maydanoz
Tuz

Hazırlanışı:
Havuçların kabuğunu temizleyip verev şekilde kesin. Yeşil ve kırmızı dolmalık biberleri temizleyip kalın jülyen parçalar şeklinde kesin. Kerevizin kabuğunu temizleyip biberlerin büyüklüğünde parçalar şeklinde kesin. Soğanın kabuğunu soyup kıyın. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı yumuşayana kadar kısık ateşte kavurun. Sebzeleri ekleyip 10 dakika daha kavurmaya devam edin. Sebzelerin yarısına gelecek kadar sıcak su ilave edin. Su kaynamaya başladığında üzerine pirinçleri serpin. Sebzeleri ve pirinci karıştırıp tuzla tatlandırın. Sebzeler ve pirinç yumuşayana kadar kısık ateşe pişirin. Üzerine limon suyu sıkıp bol maydanozla birlikte servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil