Bir küçük 'aşk' meselesi

ENGİN AKYÜREK
“Tek, adı gibi bir karakter, çok anlatılabilir biri değil. Adada yaşayan, yalnızlığı seçmiş ama mutlu olmayı da öğrenebilmiş bir adam. Karikatür çizerek hayatını kazanıyor. Olaylara, hayata baktığı yer biraz çocuksu. Müthiş bir masumiyeti ve çocuksu bir dünyası var. Tek, biraz Bozcaada’ya benziyor aslında, Bozcaada gibi biri…”

FARAH ZEYNEP ABDULLAH
“Senaryoyu okumayı bitirdiğim an karakterim ‘Eylül’e tutuldum. Bu kadar iyi gözlenmiş bir kadını oynamayı çok istedim. Az görülen, az işlenen bir karakter Eylül. Özgüveni yüksek, çok doğal, aklına geleni söyleyen, hayatla çok barışık, neşeli, modern, bakımlı, kariyer sahibi, yaşamayı seven ve kendiyle barışık bir karakter. Ama bir tane Eylül yok filmde, İstanbul’daki Eylül başka bir kadın mesela, Bozcaada’da Tek’le tanıştıktan sonraki kadın bambaşka…”
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil