Bistronomi konsepti mi? O da ne?

Mövenpick Hotels&Resorts, bistro ve gastronomi konseptlerini bir araya getiren Bistronomi menüsünden lezzetleri 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında dünya üzerindeki tüm otellerinde sunuyor.

Bistronomi kavramı 90’lı yıllarda haute cuisine eğitimi almış yaratıcı bir grup Fransız şefin klasik Fransız yemeklerini yeniden yorumlayarak, bu lezzetleri bistro tarzı restoranlarda sunmasıyla başlamış. Bistronomi menüsünde nisuaz salatası, deniz mahsulleri tabağı, sarımsak ve tereyağlı midye, morina balığı filetosu, dana yahni, sebze yahnisi ve dana cordon-bleu yer alıyor.
Tel: (0212) 319 29 29

Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Oyuncu Gizem Karaca lüks villasını paylaştı Şef Arda Türkmen'i kızdıran yorum: Dede olacağın yaşta baba oldun Kader matrisi numaraları ne anlatır? Uyumluluğa nasıl bakılır?