'Blues Brothers' İstanbul'da

Belleklere kazınmış pek çok nostaljik şarkı başarılı İngiliz yapımlarıyla 5-9 Mart’ta Tim Show Center’da.

İngilizler, 1960’ların başından beri R&B, Amerikan Blues, Soul müzik türlerinden ve Beatles, Rolling Stones gibi gruplardan esinlenerek yarattıkları yeni versiyonlarla müzik dünyasında sansasyonlar yaratmaya devam ediyor.
Blues Brothers’ın yine İngilizler tarafından hayata geçirilen son West End versiyonu Blues Brothers Approved topldığı büyük beğeninin ardından dünya turnesine çıktı. Dan Akroyd ve 1982’de kaybettiğimiz John Belushi’nin eşi Judith Belushi’nin telif izni ve gözetimiyle sahnelenen şov, ABD, Brezilya, İngiltere, Almanya, Avusturya, Slovenya, Danimarka, İsveç, Norveç, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’un ardından İstanbul seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil