Böğürtlen, elma ve ananas

Bu meyve karışımı sizi ayağa kaldıracak.

Böğürtlen, C vitamini içeren, çilek, dut ve ahududu gibi meyveler arasında pitostrojen yönünden en zengin olan meyvedir. Vücudunuzun dopinge ihtiyaç duyduğu anda böğürtlen size bunu fazlasıyla verir. Taze sıkılmış elma suyu enerji veren, C vitamini, fruktoz ve malik asit yönünden zengindir. Doğal bir antibiyotik olarak bilinen ananas aynı zamanda, vücudun enerji üretmek için kullandığı enzimler için gerekli olan mangan içerir. Bir bardak taze ananas suyu mangan mineral yönünden oldukça zengindir.

Tarifi
25 adet böğürtlen, 2 elma, dilimlenmiş, 1 adet ananas, kabuğu soyulmuş ve dilimlenmiş.

Karışımınızı bir meyve sıkacağı yardımıyla sıkın, elde ettiğiniz suyu hemen tüketin.

Besin değeri tablosu

Vitaminler B1, B2, B6, C, E, K , beta karoten, folik asit, kalsiyum, bakır, demir, magnezyum, mangan, fosfor, potasyum, selenyum, çinko, bromalin, malik asit, pektin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil