Böğürtlenli puflar

Malzemeler
8 milföy hamuru
1 su bardağı böğürtlen
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı toz şeker
Üzeri için:
Pudra şeker

Hazırlanışı:
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartarak 15-20 dakika oda ısısında bekletin. Merdane ile hafif inceltin. Böğürtlenleri bir kaseye alıp vanilya ve toz şeker ekleyerek harmanlayın. Hamurların içlerine üçer tane böğürtlen yerleştirip kapatın. Kenarlarına çatalla bastırın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. üzerlerine bıçakla kesikler yapın. 200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. üzerine pudra şeker serpiştirip ılık servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil