Böğürtlenli ve armutlu komposto

Böğürtlenli ve armutlu komposto tarifi

Malzemeler:
1.5 litre su
2 armut
2 su bardağı böğürtlen
1 tatlı kaşığı keten tohumu

Hazırlanışı:
Suyu geniş bir tencereye alın. Su kaynamaya başladığında yıkayıp dilimlediğiniz armut ve böğürtleni ilave edip 10-12 dakika daha kısık ateşte pişirin. Keten tohumunu ilave edip ocaktan alın. Soğuk servis yapın.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi