Buğday Ruşeymi

Bir dönem herkesin diline dolanan ancak son zamanlarda popülerliğini kaybeden buğday ruşeymini bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Doğal bir E vitamini kaynağı ve antioksidan deposu olan ruşeymi mutfaklarınıza sokmanız gerekiyor. İnsanlığın en temel besinlerinden olan buğdaya besin değerini kazandıran bileşenlerin büyük kısmı buğdayın ruşeyminde bulunuyor. Bu değerli bölüm buğdayın işlenmesi sırasında sınai endişeler ile (unun raf ömrünü kısalttığı için, beyaz ekmeğe olan talepten dolayı) ayrılıyor, besin değeri yüksek maddeler undan uzaklaştırılıyor. Ruşeymden elde edilen ruşeym yağında doğal E vitamini, alpha, beta ve gama tokoferaol, omeg 9, omega 6 ve omega 3 bulunuyor.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil