Burçlar ve evlilik

Burçlara göre aşk ve evlilik hayatı…

KOÇ
Kadın: Koç kadını bağımsızlığına düşkün olduğundan onu evliliğe ikna etmek kolay olmayacaktır. "Evet" demesi için doğru kişiyi bulduğuna her anlamda inanması gerekir.
Erkek: O bir gezgindir ve özgürlüğünü her şeyden çok sevdiği için evliliğe sıcak bakmaz. Evlenmeye karar verdiğinde ise sadık ve sevecen bir eş olur.

BOĞA

Kadın: Eşini seçerken çok seçici davranır ama seçimini yaptıktan sonra eşine her şeyiyle bağlanır ve ona sadık kalır.
Erkek: Aşk konusunda sadıktır. Şefkatli bir baba ve iyi bir aile reisi olur. Onun için dürüstlük, uzun süreli bir ilişkinin değişmez temelidir.

İKİZLER

Kadın: Evliliğe kendini hazır hissetmesi zaman alabilir. İhtiyaçlarını önemseyen ve onunla aynı hayat tarzını paylaşan bir eş ile çok mutlu olur.
Erkek: Büyük aşkı bulduğuna inandığında bir anda evlenmek isteyebilir. İstediği her kadını elde edebileceğine inanır ve zekasına güvenir.

TERAZİ
Kadın: Evlilik onun için öncelikle arkadaşlıktır. Evliliğe karar vermekte zorluk çekebilir. Onu seven, kısıtlamayan bir eşle mutlu olabilir.
Erkek: Paraya önem veren biri değildir. Tutkuları için gözünü kırpmadan para harcayabilir. Dostları da onun için çok değerlidir. Evliliğinizde zaman zaman kendinizi ikinci plana atılmış gibi hissetmenize neden olabilir.

AKREP

Kadın: Birlikte olduğu erkeğin cinsel ve duygusal arzularını tam anlamıyla tatmin etmesini ister. Flörtü, macerayı sevse bile, erkeğe sadık kalmayı tercih eder. Evliliğindeki tartışmalar genellikle kıskançlık yüzünden çıkar.
Erkek: Seks onun için çok önemlidir. Tutkulu bir eş olur ve kendisine değer verildiğini hissetmek ister. Beraber yaşaması kolay biri olduğu söylenemez.

YAY
Kadın:
Evlilik düşüncesinden çok hoşlanmaz. İlişkinin monotonlaşma fikri onu ürkütür. Vurdumduymaz gibi görünse de sorumluluklarının farkında olan bir kadındır. Doğru erkekle birlikte olduğunda tutkulu bir aşık olur.
Erkek: Çocuk ruhlu, çapkın ama eğlencelidir. Kıskançlığa ve dırdıra katlanamaz. Onlar için evlilik macera dolu bir keşiftir. Özgürlüğüne düşkünlüğü ilişkide sorunlar yaşamasına neden olabilir.

OĞLAK
Kadın: İçgüdüsel bir sorumluluk duygusu vardır. Tüm zorluklara, şikayet etmeden katlanır. İhmal edilmekten hoşlanmaz. Evi ve ailesi, onun için önemlidir.
Erkek: Duygularını pek belli etmese de saf ve gerçek sevginin peşinde koşar. Aradığı kendisi gibi güvenilir bir eştir. Evinde huzur ve güven ister.

KOVA

Kadın: Değişkendir. Kıskanç olmasa bile zor bir kadındır. Evleneceği erkek sakin ve güvenilir bir liman gibi olmalı, onu dengelemelidir.
Erkek: Özgürlüğüne düşkün yapısından dolayı genellikle geç evlenir. Fikirlerini destekleyen, kendisini olduğu gibi kabul edecek bir eşe ihtiyaç duyar.

BALIK
Kadın: Sıkıntılarını belli etmeyi sevmez. İlgiye ihtiyacı vardır ve sevildiğini hissetmek ister. Kendisini koruyacak, güçlü bir erkek arar. Mutlu ve güvenli bir evlilik ona iyi gelir.
Erkek: Gizemli bir yanı vardır. Bir anda çok ilgiliyken bir anda ilgisizleşebilir. Hayalindeki eş moralini yükselten ve sadık bir kadındır.YENGEÇ
Kadın: Yengeç kadını, güçlü bir erkek arar, ama hükmedici erkeklere katlanamaz. Onun değişen duygu hallerini anlayacak bir erkek ister ve onu bulduğunda kayıtsız şartsız bağlanır.
Erkek: Sahiplenicidir, sevdiği kişi için her türlü fedakarlığı yapabilir. Genellikle annesine benzeyen bir kadınla evlenir. Gizlemeye çalışsa da kıskançtır.

ASLAN
Kadın:
Eğlence hayatını sevmesi nedeniyle evlilik ona uzak gelebilir. Evlense de erken çocuk sahibi olmaya pek sıcak bakmaz. Hükmetmeyi sevdiği için daha sessiz ve sakin erkekleri seçebilir.
Erkek: Romantiktir ve kolay aşık olur. Aynı zamanda sahiplenici ve hükmedicidir. Bağımsızlığına düşkün kadınlarla uzun süre birlikte olamaz.

BAŞAK
Kadın:
Kendini beğenmiş görüntüsünün altında kırılgan bir kadın vardır. İlişkide sabırlı bir erkeğe ihtiyaç duyar.  Evlilik hayatında sözüne bağlı ve dürüsttür.
Erkek: Evlenmeden önce maddi konularda kendine güvenmek ister. Sabırlı ve aynı zamanda eğlenceli bir eştir. İnanmadığı şeyleri söylemeyi beceremez. Romantizm pek ona göre olmasa da eşini koruyup kollama konusunda çok başarılıdır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil