Burçlara göre yılbaşı hediye önerileri: Hangi burca ne hediye alınır?

Koç burçlarına alacağınız hediyeler bir yandan rahatlık içermeli, bir yandan da onların egolarını okşayacak, gösterişli ve tatmin edecek hediyeler olmalı. Koç kadını her zaman bakımlıdır. Makyaj malzemelerine ve cilt bakım ürünlerine asla “hayır” diyemez.  Kırmızı renge karşı özel bir düşkünlüğü vardır. 

Koç burcu kadını için yılbaşı hediye önerileri :  Kırmızı bir bluz, gösterişli kırmızı gül buketi,  baharatlı parfümler,  taşlı spor kıyafetleri, yeni nesil bir iPad, iPhone. 

Koç burcu erkeği için yılbaşı hediye önerileri :  Şık ve gösterişli bir saat, kırmızılı bir atkı, tasarım bir kıyafet ya da eşya, vanilyalı parfüm.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil