Caner Cindoruk'un favori filmleri

En son ‘Çalsın Sazlar’ filmiyle beyaz perdede izlediğimiz Caner Cindoruk’un hayatında en çok iz bırakan üç filmi öğrendik.

KIŞ UYKUSU
Yıl: 2014

Nuri Bilge Ceylan’ın son filmi ‘Kış Uykusu’ en favori filmlerimden. Karakterlerini zaaflarıyla beraber o kadar gerçek sunması, sınıfsal çatışmaya güzel bir pencereden bakması, muhteşem görüntüleri ve oyunculukları ile son zamanlarda izlediğim en iyi film oldu.

BİR AYRILIK
A Separation
Yıl: 2011

İranlı yönetmen Asgar Ferhadi tarafından yönetilen Leyla Hatemi, Peyman Moaadi, Shahab Hosseini, Sareh Bayat ile Sarina Farhadi’nin oynadığı film de çok başarılı.

ZÜĞÜRT AĞA
Yıl: 1985

Bir Nesli Çölgeçen filmi olan ‘Züğürt Ağa’, sistemin çöküşünü mizahi ve çarpıcı bir biçimde anlattığı için en sevdiklerimden.


Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil