Çekim alanı: Yazı festival tadında yaşamaya hazır mısınız?

Bu ay Fransız Rivierası’na doğru uzanacak, Cruella De Vil’in punk-rock duruşundan ilham alacak, yaz kokularının neşeli dünyasına keyifli bir yolculuğa çıkacak, bakım ürünleriyle saçlarımızı biraz şımartacağız.

FRANSIZ RİVİERASI’NDA YAZ

Deniz kenarında geçirilen bir yaz gününden daha mutluluk veren bir şey olabilir mi? Chanel, güneşli günlerin sonsuz güzelliğini kutlamak için Les Beiges Summer Light koleksiyonu ile karşımızda. Güneşin en sıcak tonlarını cildinize taşıyacak olan koleksiyon far paleti, bronzlaştırıcı krem pudra, aydınlatıcı pudra, ruj ve gün doğumundan alacakaranlığa güneşin renklerini yeniden yaratan ojelerden oluşuyor. Koleksiyonun fiyatları henüz belli değil ama Fransız Rivierası’na gidemesek de tadına doyulmaz ışıltısına sahip olmak için heyecanla bekliyoruz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil