Çekim alanı: Yeni makyaj koleksiyonları

Cildimiz gibi ruhumuz da tüm güzellikleri fazlasıyla hak ediyor. Yepyeni makyaj koleksiyonları (2021) ve tabii ki cilt bakım ürünleri harika bir baharın müjdesini verirken doğanın yeniden uyanışını da kutluyor. Radarımıza takılanlara takılmaya ne dersiniz?

IŞILTIYI KUCAKLIYORUZ

Hepimizin bir parça ışıltıya ihtiyacı var kesinlikle. Guerlain de böyle düşünmüş olmalı ki ilkbahar koleksiyonu Pearl Glow ile incilerin ışığından ilham alıyor ve cildinize parlaklık katmayı hedefliyor. Işıltılı ikonik Meteorites incileri, iki yeni sedefli tonuyla sunulmuş. Rouge G serinin yeni renkleri ise bu ışıltı şölenini devam ettirmiş; ışığı yansıtıyor ve dudaklara yumuşak, rafine bir parlaklık veriyor. İkisi de oldukça çekici ve sınırlı sayıda.

GUEARLIN ROUGE G RUJ 399 TL
GUERLAIN METEORITES AYDINLATICI 650 TL

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil