Cildinizi tazeleyecek 3 maske

Bahara pamuk gibi bir ciltle girebilmeniz için size evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz birbirinden özel yüz maskesi tariflerimiz var.

PAPAYA MASKESİ
Bol antioksidan içeren papaya kurumuş cildinizi yenilemek için bulunmaz ilaçtır. Hazırlayacağınız bu maske cildinizi gençleştirir ve sıkılaştırır. Yaptıktan sonra cildinizdeki aydınlanmayı anında farkedersiniz.
Malzemeler:
Yarım papaya
Yarım tatlı kaşığı bal
Çeyrek çay kaşığı limon
Hazırlanışı:
Papayanızı iyice ezerek püre yapın. Blenderdan da yardım alabilirsiniz. Daha sonra diğer malzemeler olan bal ve limonu ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra göz çevreniz hariç yüzünüzün kalan bölümüne uygulayın ve 15 dakika bekletin. Maskenizi ısıttığınız nemli bir bezle silin ve ılık bir suyla yüzünüzü yıkayın.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil