Çilekli yufka çanakları

Malzemeler
2 tane yufka
Sıvı yağ
500 gr süzme yoğurt
½ kg çilek
Pudra şekeri

Hazırlanışı
Yufkaları minik parçalar halinde keserek yağladığınız tart kalıplarının içine yerleştirin ve 220 derecelik fırında renkleri hafif dönene kadar pişirin. Ayrı bir kapta süzme yoğurdu ve pudra şekeri iyice karıştırdıktan sonra 50 dakika kadar buzdolabında bekletin. Soğuyan tart kalıplarının içinden yufka bohçalarını alıp içine süzme yoğurtlu karışımı ekledikten sonra üzerine minik minik doğradığınız taze çilekleri kesip servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil