Cilt bakım rutini nasıl olmalı? 9 adımda mükemmel cilt bakımı rutini oluşturma

Cilt bakımı, önemli ölçüde özen isteyen bir konu. Cildinize ne uyguladığınız kadar, onu nasıl uyguladığınız ve uygulamanın sırası da son derece önem taşıyor. Peki cilt bakım rutini nasıl olmalı? Siz de cilt bakım rutinini oluşturmada zorlanıyorsanız 9 adımda mükemmel cilt bakımı rutinine göz atın!

İyi cilt bakım ürünlerine sahip olmak yeterli değildir; ürünlerden başarılı bir sonuç alabilmeniz için doğru sırayla uygulamanız da önemlidir. Rutininizin cilt tipinize, kullandığınız ürünlerin içeriklerine ve uyguladığınız saate göre değişiklik gösterir. En doğru uygulama sırası; doku olarak en inceden en kalına doğru olandır. Rutininiz ister dokuz, ister üç adımlı olsun. Cilt bakımınızı iyileştirmek için herkesin yapması gereken şey ‘’doğru sırayla’’ uygulamadır. (Bu yazının ardından Cildinizi koruyacak en iyi 15 güneş kremi yazısına da göz atabilirsiniz).

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil