Cilt lekelerinin oluşumunu engelleyen 10 ürün

Cilt lekeleri ile savaşta en güçlü olacağını cephe, oluşumunu engellemek... İşte cilt lekesi oluşumunu engelleyen 10 ürün. Cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korumak için tüm ipuçları sizi bekliyor.

L’OCCITANE
Ciltteki lekeleri aydınlatan, hücresel yenilenmeyi hızlandıran, rahatlatan ve neme doyuran L’Occitane Reine Blanche serisi gücünü Güney Fransa’nın dağlarında yetişen vahşi ve organik çayır kraliçesi (Reine de Pres) çiçeğinden alıyor. Çayır kraliçesi, beyaz dut ve C vitamini ile birleşerek Reine Blanche kompleksini oluşturuyor, doğal kökenli keratoline ve salisilik ile mikro eksfoliasyon yaparak cildin yenilenmesini tetikliyor.

REINE BLANCHE WHITENING UYKU MASKESİ 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil