Çipura buğulama

Malzemeler
2 adet çipura
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Süslemek için:
Dereotu
1 adet limon

Hazırlanışı:
Halka halka doğradığınız soğanı zeytinyağında çevirin. Üzerine patates ve havucu küp küp doğrayıp ekleyin. Biraz tuz koyarak çok yumuşatmadan kavurun. Temizlenmiş çipura balıklarını fırın tepsisine alın ve balıkların aralarını kavurduğunuz karışımla doldurun. Artan malzemeyi de balıkların üzerine yayın. Biraz sıcak su koyup 180 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin. Üzerini limon dilimleri ve dereotu ile süsleyip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil