Çıtır hamur

Malzemeler
250 gr un
250 ml süt
5 gr yaş maya
1 yumurta
Tuz
Kızartmak için
Zeytinyağı

Hazırlanışı
Unu çukur bir kaba eleyin. Ortasını havuz şeklinde açın. Mayayı ufalayıp ekleyin. Ilık sütü azar azar ilave edip mayayı parmak uçlarınızla ezin. Yumurta ve tuzu ekleyip yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle kapatıp hamurun üzeri göz göz olana kadar oda ısısında bekletin. Zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Hamurdan parçalar koparıp çok fazla şekil vermeden sıcak zeytinyağına ekleyip kızartın. Yağının süzülmesi için kağıt havlunun üzerine alın. Sıcak servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil