Çıtır muz

Çıtır muz tarifi

Malzemeler:
200 gr kadayıf
3 muz
Bal
Ayçiçek yağı

Hazırlanışı:
Muzların her birini üç parçaya ayırın ve parçaların etrafına dolma sarar gibi kadayıfları sarın. Sararken az yağ ile kadayıfları ıslatarak sarma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Buzdolabında biraz beklettikten sonra kızgın yağda pişirin. Kızardıktan sonra üzerine bal dökerek servis edin.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil