Çoçuğum yemek yemiyor!

Yemek saati sizin evde tam bir kargaşa ve işkence şeklinde mi geçiyor? Öyleyse çocuğunuza yemek yemeyi sevdirmenin yollarını keşfetmelisiniz!

• Bazı çocuklar yemeğin hazırlanmasına katıldıklarında yemeği daha kolay yiyor. Siz de bu yöntemi deneyin. Mutfak alışverişini çocuğunuzla birlikte yapabilir, bahçenizde maydanoz, domates yetiştirebilir ve sofrayı birlikte hazırlamayı alışkanlık haline getirebilirsiniz.
• Çocuğunuzun tabağına sadece yiyeceği miktarda yemek koymanız da onun motivasyonun artmasını sağlayacaktır.
• Sofranızın görüntüsünün şık ve özenle hazırlanmış olmasına dikkat edin. Çocuğunuzun tabağını, bardağını, çatal bıçaklarını kendisinin seçmesine izin verin.
• Unutmayın dışarı çıktığınızda siz sürekli fast food restoranlarını tercih eder, patates kızartmalarını, hamburgerleri büyük bir iştahla yerseniz, sağlıklı beslenme konusunda çocuğunuza kolay kolay söz geçiremezsiniz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil