Çocuğunuza hissettirmeniz gereken 6 duygu

Artık hepimiz biliyoruz ki çocuklar kayıt aletleri gibidir. Sizden aldıkları her ses, her koku ve her duyguyu hayatlarında bir şekilde bunu kullanmak üzere saklarlar. Gün geçtikçe annemize ve babamıza benzediğimizi düşünmemiz bundandır. Eğitimin en iyi yolu hissettirmektir çünkü duygusal kayıtlar en sağlam tutulanlardır. Bakalım aşağıdakiler sizi ne kadar duygulandıracak.

Sevgi
İnsan sevgi ile çalışan bir makinedir desek yanlış olmaz. Bu mükemmel makineyi sevgi ile iyileştirebilir ya da bozabiliriz. Hayattan keyif alan nesiller yaratmak için çocuklarımıza önce kendini sevmesi gerektiğini öğretmemiz gerekiyor. Kendini seven ve saygı duyan bir insan en azından kornaya basarken iki kere düşünür ki bu bile daha güzel bir dünya için atılmış küçük bir adım olabilir.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil