Çubukta bal kabağı topları

Malzemeler
300 gr bal kabağı
4 yemek kaşığı toz şeker
1 paket pötibör bisküvi
1 çay bardağı ceviz
1 paket vanilya
1 portakalın rendelenmiş kabuğu
1 tatlı kaşığı tarçın

Hazırlanışı
Kabak dilimlerini iri parçalar şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine 1 çay bardağı su ekleyip pişirin. İyice yumuşadıktan sonra genişçe bir kaba alın. Şeker ekleyip çatalla ezin. Bisküvileri irice kırın bal kabağına ekleyin. Tarçın, portakal kabuğu ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırın. Hafifçe yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın. Birer çubuğu üzerlerine batırıp servis yapın.

* Lezzet dergisinden alınmıştır.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil