Cüneyt Arkın'ın ardından: 'İçime doğmuş gibi televizyonu açmak istemedim...'

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesi Türkiye'yi yasa boğdu. Sanat ve magazin dünyasının ünlü isimleri usta sanatçıya veda mesajları yayınladı.

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti.  Arkın'ın vefat ettiği hastaneden yapılan açıklamada, "Türk sinemasının değerli oyuncusu Sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital'da bütün yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Liv Hospital Ailesi olarak Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın'ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" denildi.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil