Daha zayıf görünmek için tavsiyeler

Şeyda Coşkun'dan tüyolar...

• Türk kadını genelde dar omuzlu, geniş kalçalı bir yapıya sahip. Bu durumda üstünüze de altınıza da dar kıyafetler giyerseniz omzunuzun darlığı öne çıkar, alt tarafınız geniş gözükür.
• Omuzlarınız darsa, üzerinize bedeninize yapışmayan bir tişört, altınıza bir tayt giyerseniz incecik görünürsünüz.
• Omuzu geniş, kalçası dar olanlar ise üste daha iyi oturan, yakası fazla kapalı olmayan bir bluz ve düz kesimli bir pantolon ile görüntülerini dengeleyebilir.
• Birçok kişi zayıflayınca, kiloyu genellikle bel ve omuz bölgelerinden veriyor, bacaklar üste göre kalın kalabiliyor. Bunu da dengelemenin yolu, altınıza giydiğiniz kıyafetlerin üzerinize yapışan şeyler olmamasından geçiyor.
• Orantısız olduğunu düşündüğünüz bölgeleri biraz daha bol kıyafetler ile kapatın. Ama üzerinize çok bol gelen, giysileri seçmenizi önermiyorum. Çünkü incecik bile olsanız çok iri görünürsünüz.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil