Damla sakızlı kayısılı muhallebi

Damla sakızlı kayısılı muhallebi tarifi

Malzemeler:
25 gr pirinç unu
15 gr Hindistan cevizi şekeri
300 ml vanilyalı soya sütü
1 gr dövülmüş damla sakızı
50 gr kayısı

Hazırlanışı:
Pirinç unu ve Hindistan cevizi şekerini, dövülmüş damla sakızı ile bir kapta karıştırın. Vanilyalı soya sütünü ve hazırladığınız karışımı bir tencerede sürekli karıştırarak ısıtın. Koyulaştığı zaman servis kasenize alın ve buzdolabında bekletin. Üzerine kayısıları püre haline getirip servis edebilirsiniz.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler Vücut tipine göre giyinme rehberi Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi