Demet Kutluay'ın 24 saati

Tempolu ama bir o kadar keyifli günler geçiriyor Demet Kutluay.

13:00 Öğle yemeklerimi aksatmamaya çalışıyorum. Ev yemekleri yemekten çok hoşlanıyorum. Etli sebze yemeği tercih ediyorum... Ya da o gün kardio makarna yiyorum.

15:00 Günün diğer keyifli aktivitesi Mangerie ya da Happily Ever After’da arkadaşlarımla kahve keyfi…

16:300 İrem’i okuldan aldıktan sonra bazen anne-kız keyif günü yapıyoruz. Birlikte parka gidiyoruz, alışveriş yapıyoruz ve ikimizin de bayıldığı mozaik pasta yiyoruz.

20:00 Bu saatlerde ailece yemekte oluyoruz. Çocuklarla birlikte hareketli ve eğlenceli oluyor yemeklerimiz.

21:00 Yemek sonrası çocuklarla DVD seyretmeye bayılıyoruz. Kayıp Balık Nemo ve Buz Devri favorilerimiz. Ben de onlarla birlikte izlemekten büyük keyif alıyorum.

08:00 Genellikle güne erken başlıyorum. Çocuklarla birlikte koşturmacalı bir gün bizi bekliyor.İlk işim güzel bir kahvaltıyla güne merhaba demek...

08:30 Haftanın üç günü yumurtanın beyazıyla hazırlanmış omletimi yerim. Kahvaltımın vazgeçilmezi bana mutluluk veren bir dilim ekmek ve Nutella!

09:00 Bu saatlerde kızım İrem’i okula bırakıyorum. Ardından spor yapıyorum ve her gün mutlaka latte’mi içiyorum.

12:00 Oğlum Ömer 2.5 yaşına geldi. Birlikte oyun oynamaktan büyük keyif alıyoruz. Puzzle en sevdiğimiz oyun.

21:30 Çocukları uyuttuktan sonra eşimle birlikte arkadaşlarımızla program yapıyoruz genellikle. Bahçede sohbet etmek, birlikte kağıt oyunları oynamak en sevdiğimiz şeyler.

00:00 Genellikle bu saatlerde uyumaya çalışıyorum. Çocuklarla birlikte tempolu bir gün daha beni bekliyor. Cilt temizliğimi yapar, ayak kremlerimi sürer güne veda ederim.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil