Demirhindi şerbeti

Osmanlı saray mutfağı...

Malzemeler
150 gr demirhindi
2 litre su
300 gr toz şeker
1 çubuk tarçın

Hazırlanışı
Demirhindi ve suyu bir tencereye alıp 20 dakika kaynatın. Süzgeçle süzüp şeker ve çubuk tarçını ekleyin ve 10 dakika daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp soğumaya bırakın. Şerbeti çok ince delikli süzgeçten tekrar süzerek sürahiye doldurun. Buzdolabında 1 gün bekletip servis yapın.

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil