Demirhindi şerbeti

Osmanlı saray mutfağı...

Malzemeler
150 gr demirhindi
2 litre su
300 gr toz şeker
1 çubuk tarçın

Hazırlanışı
Demirhindi ve suyu bir tencereye alıp 20 dakika kaynatın. Süzgeçle süzüp şeker ve çubuk tarçını ekleyin ve 10 dakika daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alıp soğumaya bırakın. Şerbeti çok ince delikli süzgeçten tekrar süzerek sürahiye doldurun. Buzdolabında 1 gün bekletip servis yapın.

Erkeğin kalbine giden 12 öneri Aslan burcu erkeğini etkileme yolları: Bu 15 öneriye dikkat! Yengeç burcu erkeğini 35 maddede etkileme sanatı Oğlak burcu erkeğini etkilemenin 15 yolu Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Doğa Rutkay, Urla hayatını anlattı