Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır?

Bebek Patio’da Brand Chef Muhittin Kabasakal’ın sizin için hazırladığı bu müthiş lezzeti mutlaka deneyin.

1 kişilik
40 dakika
30 dakika
364 kalori

Casarecce di mare için malzemeler;

  • 4 karides
  • 2 deniztarağı
  • 5 vongole (kum midyesi)
  • 1 dal/tutam taze kekik
  • 50 gr beyaz şarap
  • 10 gr zeytinyağı
  • 10 gr kuru soğan
  • 140 gr casarecce cins makarna
1 Kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın.
2 Ardından beyaz şarap, vongole ve zeytinyağı ile harmanlayın.
3 Diğer taraftan ayıklanmış karides ve deniztaraklarını tavada soteleyin ve ilk başta yaptığınız vongoleli karışımı da ekleyerek orta ateşte güzelce çevirin.
4 Makarnanızı al dente haşlayın ve daha önceden hazırladığınız karışıma kekiği de ekleyip harmanlayarak servis edin.
Oğlak burcu erkeğini etkilemenin 15 yolu Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerinin yüzünü gösterdi Bu ipuçlarına dikkat: Bir erkeğin hoşlandığını gösteren 20 işaret Veda Yurtsever: Bir milli piyango biletiyle hayatım değişti! Alişan eşinin üniversiteyi kazandığını duyurdu Yasemin Şefkatli ikizlerinin 6. ayına özel yeni kareler