Deniz mahsüllü Casarecce di mare tarifi nasıl yapılır?

Bebek Patio’da Brand Chef Muhittin Kabasakal’ın sizin için hazırladığı bu müthiş lezzeti mutlaka deneyin.

1 kişilik
40 dakika
30 dakika
364 kalori

Casarecce di mare için malzemeler;

  • 4 karides
  • 2 deniztarağı
  • 5 vongole (kum midyesi)
  • 1 dal/tutam taze kekik
  • 50 gr beyaz şarap
  • 10 gr zeytinyağı
  • 10 gr kuru soğan
  • 140 gr casarecce cins makarna
1 Kuru soğanları küçük küpler halinde doğrayın.
2 Ardından beyaz şarap, vongole ve zeytinyağı ile harmanlayın.
3 Diğer taraftan ayıklanmış karides ve deniztaraklarını tavada soteleyin ve ilk başta yaptığınız vongoleli karışımı da ekleyerek orta ateşte güzelce çevirin.
4 Makarnanızı al dente haşlayın ve daha önceden hazırladığınız karışıma kekiği de ekleyip harmanlayarak servis edin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil