Doğada yoga

Ayakta duran güvercin

Çok yönlü bir poz olan standing
 pigeon poz dengeyi geliştirir, kalçanın esnekliğini artırır. Yere basan taraftaki kaslar dengede durmayı sağlamak 
için çalışıp vücudu taşırken, yukarıdaki bükülü bacağın bulunduğu yöndeki kalça iyice esner. Bu yönüyle koşucular ya da uzun yürüyüşler yapan kişilerin de faydalanabileceği bir poz.
- Pozu uygulamak için ayakta dik durun, iki ayağınızla yere sağlamca basın. Vücut ağırlığınızı bir bacağın üzerine vererek diğer bacağı üzerine atın. Kalçayı aşağı doğru indirerek doğal bir şekilde durabileceğiniz bir pozisyon bulun. Yere bastığınız yöndeki dizinizin ayak parmaklarınızı geçmediğinden emin olun. Omurgayı uzun tutun, kolları dengeyi sağlamak için kullanın. Eller dua pozisyonunda, yanlarda ya da burada olduğu gibi önde olabilir. Her iki bacakla eşit sürede-nefeste uygulamaya özen gösterin.
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil