Dondurulmaması gereken 7 yiyecek: İşte nedeni

DONDURMAMANIZ GEREKEN 7 YİYECEK

1. Yapraklı yeşillikler

Yapraklı sebzeleri dondurmayın çünkü suları donarak küçük buz parçalarına dönüşür. Bu buz parçaları yaprakların duvarlarını kırar. Yani yeşilliklerin buzunu çözdüğünüzde yumuşaklaşırlar ve yenmesi pek de lezzetli olmaz. Bir zamanlar çıtır ve taze olan yapraklar güzel dokularını kaybeder ve ıslak hale gelir. Yapraklı yeşillikleri daha uzun süre saklamanız gerekiyorsa, önce onları beyazlatmak isteyebilirsiniz. Haşlama, yeşilliklerin kısaca haşlanması ve ardından soğuk suya konulması anlamına gelir. Bu süreç renklerinin ve besin değerlerinin korunmasına yardımcı olabilir.

Yılbaşı Mezeleri: Yılbaşı için birbirinden güzel 28 meze tarifi Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon Leyla'nın takılarını bulduk! MasterChef Esra Tokelli evinin kapılarını ilk kez açtı IMDb’nin zirvesindeki 30 efsane yabancı dizi İzlemeyen kalmasın! IMDb’ye göre en kaliteli 33 Kore dizisi Uzak Şehir 22. bölümden ilk kareler yayınlandı