Dudaklarda etkileyici parlaklık

Yaz akşamlarında dudaklarınızın etkileyici bir şekilde parlamasını istiyorsanız deneyin.

Nurgül Yeşilçay’ın seçimi, çarpıcı dudaklar ve ultra parlak görüntü sağlayan The One Lip Sensation Jel Likit Ruj, Oriflame’in ilk jel likit ruju… Oyunculuğu ve güzelliğiyle Türkiye’nin en etkileyici kadınlarından biri olan Nurgül Yeşilçay, Oriflame’in ilk mat likit rujundan sonra, şimdi de yaz aylarına özel “ilk jel likit ruj” olan The One Lip Sensation Jel Likit Ruj’un yüzü oldu.


8 PODYUM RENGİ İLE DUDAKLARINIZ PARLASIN
Hafif jel doku ve ultra parlak bitişiyle dudaklara yepyeni bir albeni katan The One Lip Sensation Jel Likit Ruj, bakım yapan formülüyle dudakları yumuşatıyor, yapışmıyor, mükemmel kapatıcılık sağlıyor ve birbirinden farklı 8 moda rengi dudaklarınıza taşıyor. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın kızları Su 15 yaşına girdi! Eşi ve kızlarıyla Mauritius'a giden Sinem Kobal'dan yeni kareler İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi 90'lı yılların yakışıklısıydı... İşte Kaan Girgin'in son hali... 'Kızılcık Şerbeti'nden yeni 2. fragman: Daha önce tanışmış mıydık Demet Şener: Sevgilime gönülden bağlıyım, evlilik şart değil